30 juli 2019,
 Off

In de afgelopen maanden zijn we met WH Administraties heel druk bezig geweest met alle jaarafsluitingen, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de jaarverslagen over 2018. Nu ook de drukke BTW-maand juli afloopt, zullen we in de maand augustus beurtelings op vakantie gaan. Dit houdt dan ook het volgende in:

Van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 23 augustus is Ronald met vakantie. De loonadministratie voor augustus zal voor alle vaste medewerkers zoveel mogelijk op donderdag 1 augustus al worden gedaan. Voor oproepkrachten en losse verloningen zal deze zoveel mogelijk op maandag 26 augustus worden gedaan. Houd hier dus rekening mee met het aanleveren van de gegevens!

Van woensdag 21 augustus tot en met woensdag 28 augustus is Andre met vakantie. Maandelijkse BTW aangiften over juli en uitgestelde inkomstenbelasting over 2018 zullen zoveel mogelijk voor 21 augustus worden gedaan. Houd hier dus ook rekening mee met het aanleveren!

Op woensdag 24 augustus, donderdag 25 augustus en vrijdag 26 augustus alsmede op woensdag 28 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar en zal het secretariaat een terugbelbericht opnemen zodat wij iedereen later weer kunnen terugbellen! Het secretariaat kan niet inhoudelijk op vragen ingaan. Vanaf donderdag 29 augustus hebben we weer volledige bezetting! WH wenst iedereen een fijne zomer!

Comments are closed.