18 augustus 2020,
 Off

In de afgelopen periode is het bij WH Administraties erg druk geweest. Uiteraard zijn we bezig geweest met alle jaarafsluitingen, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de jaarverslagen over 2019, alsmede de BTW aangiften, tussentijdse rapportages over 2020 en de loonadministratie. Tevens hebben we onze klanten ook ondersteund in de aanvraag van de Coronasteunmaatregelen. Nu het iets rustiger is geworden, gaan we een weekje met zomervakantie.

Van vrijdag 4 september tot en met vrijdag 11 september is WH Administraties gesloten in verband met vakanties. In deze periode valt er geen deadline voor de belastingaangiften. De loonadministratie over september en de maandelijkse BTW aangiften over augustus zullen na deze vakantie worden gedaan. Houd hier dus rekening mee met het aanleveren!

Van vrijdag 4 september tot en met vrijdag 11 september zijn wij zelf telefonisch niet bereikbaar. U kunt wel uw verhaal kwijt bij de telefoniste en zij zal een terugbelbericht opnemen zodat wij iedereen later weer kunnen terugbellen! Het secretariaat kan niet inhoudelijk op vragen ingaan. Vanaf maandag 14 september zijn we weer volledig bereikbaar en zal alles zo snel mogelijk weer worden opgepakt! WH wenst iedereen een fijne zomer!

Comments are closed.