2 april 2024,
 Off

Het jaar is nog maar net begonnen en ook het eerste kwartaal van 2024 is alweer voorbij. In de maand april zullen we de kwartaalcijfers over Q1 2024 opstellen en de BTW aangifte over het eerste kwartaal of de maand maart.

Uiterlijk op 30 april moet de BTW aangifte (indien van toepassing) zijn ingediend. In principe moet de BTW aangifte op die dag ook zijn betaald. Wij vragen onze klanten om ervoor te zorgen dat uiterlijk op vrijdag 12 april de complete administratie bestaande uit alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties over de maanden januari/februari/maart bij ons binnen is! Indien er al een gedeelte is aangeleverd verzoeken we om het restant nog aan te leveren en niet opnieuw dezelfde stukken in te leveren. Wij zullen dan ervoor zorgen dat de BTW aangifte tijdig wordt ingediend! Bij een te betalen bedrag laten we het uiterlijk op zondag 28 april weten! Als de stukken na 12 april binnenkomen dan kunnen we helaas niet garanderen dat de BTW aangifte tijdig wordt ingediend en in dat geval kan de Belastingdienst boetes opleggen wegens te laat aangifte doen of betalen!

De administratie kan op de volgende wijzen bij ons worden aangeleverd:

  1. Via Exact Online door de uploadfunctionaliteit te gebruiken of de emailadressen van de digitale brievenbus.
  2. Door de stukken te mailen naar andre@whadministraties.nl; voor de bankmutaties ontvangen wij het liefst een MT940bestand als er geen bankkoppeling is!
  3. Door de stukken per post te versturen naar Postbus 30223 3001 DE Rotterdam
  4. Ook kunnen de stukken worden ingeleverd aan de balie van WTC Rotterdam aan het Beursplein 37!

Zorgt u ervoor dat de stukken tijdig bij ons binnen zijn?

Bij voorbaat dank,

Comments are closed.