Administratiekantoor WH Administraties zakelijk

Boekhouding

Invoer of controle administratie door WH

Administratiekantoor WH Administraties denkt met u mee om de financiële administratie zo effectief en betaalbaar mogelijk uit te besteden aan onze professionals. Wanneer de administratie volledig wordt uitbesteed heeft u er geen omkijken meer naar en kunt zich focussen op de core business van uw bedrijf.

Het is ook mogelijk om alleen de controle uit te laten voeren door administratiekantoor WH Administraties en dus zelf de inkoop, verkoop en bank in te voeren.

Vaste tarieven

WH werkt voor de financiële administratie met vaste tarieven. Een vaste prijs per maand voor de invoer of controle van de administratie en het doen van de BTW-aangiften. Voor het jaarwerk en de aangifte inkomstenbelasting wordt jaarlijks een bedrag in rekening gebracht. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en komen er geen onverwachte kosten achteraf.

Serviceabonnement

WH neemt graag de tijd voor haar klanten en een aantal contactmomenten per maand is uiteraard geen probleem en behoort bij de vaste maandelijkse tarieven. Toch heeft WH het serviceabonnement in het leven geroepen voor de klanten die verwachten veel vragen te stellen en werkzaamheden te laten verrichten die buiten het normale pakket vallen. WH Administraties stelt een tijd van 20 uur per jaar beschikbaar voor onverwachte zaken, zoals losse vragen van uw zijde, een boekenonderzoek door de belastingdienst, communicatie met de bank over een kredietaanvraag etc.

Gratis Boekhoudscan

Bent u geïnteresseerd om een gratis en vrijblijvende prijs / kwaliteit scan uit te laten voeren? WH komt graag bij u langs om de scan af te nemen. Doel van de scan is om de grootte van de administratie in te kunnen schatten en een passende offerte hiervoor kunnen opstellen. Ook krijgt u een aantal tips mee om de administratie effectiever te kunnen voeren.

Neem contact op met Ronald Thiel (ronald@whadministraties.nl) voor meer informatie over de boekhoudscan.

Belastingaangifte voor ondernemers

De aangifte Inkomstenbelasting voor ondernemers kost bij WH € 90,00 exclusief BTW. Wanneer uw partner geen ondernemer is, wordt deze aangifte ook gedaan zonder bijkomende kosten. Voor dit bedrag wordt er vanuit gegaan dat de cijfers correct zijn opgesteld. Voor het controleren van de cijfers worden extra kosten in rekening gebracht.

Loonadministratie

De loonadministratie kan met een gerust hart aan WH worden uitbesteed. De loonstroken worden elke maand netjes opgesteld en desgewenst worden de stroken ook naar de medewerkers verstuurd. Kosten voor de loonadministratie zijn € 6,50 exclusief BTW per loonstrook en 25 euro per kwartaal per werkgever. Voor de hiervoor genoemde bedragen wordt door WH ook elke maand de aangifte loonheffingen gedaan bij de belastingdienst.

Jaarverslagen

Administratiekantoor WH Administraties zorgt voor de jaarafsluiting van uw vennootschappen bij de Kamer van Koophandel.

WH verzorgt een boekje met een balans, een winst- & verliesrekening en een toelichting ten behoeve van de deponering van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel. WH hanteert een standaardtarief van
€ 175,00 exclusief BTW per boekje per jaar

Vennootschapsbelasting

WH Administraties zorgt voor de aangifte vennootschapsbelasting van uw vennootschappen.

WH verzorgt de aangifte vennootschapsbelasting van uw bedrijf. Administratiekantoor WH Administraties hanteert een standaardtarief van
€ 175,00 exclusief BTW per aangifte per jaar.

Ondernemingsplan

Het opstellen van een ondernemingsplan is erg belangrijk bij het verkrijgen van een financiering. Een gedegen financiële analyse is onmisbaar voor een onderbouwd plan. WH denkt graag met u mee voor een investeringsbegroting, een liquiditeitsprognose, een exploitatiebegroting of een financieringsbegroting.