WIAR | Workplace Performance

WIAR | Workplace Performance is een onafhankelijk advies- en managementbureau dat opereert op het raakvlak van organisatie & huisvesting.

WH Administraties kijkt als vernieuwend accountantskantoor niet alleen registrerend achteraf, maar denkt ook pro-actief mee met de verdere optimalisatie van onze financiele bedrijfsprocessen en het beheer van de projectadministraties van de diverse werkmaatschappijen. WIAR heeft met WH Administraties financieel alles strak onder controle.

De interactieve service en pragmatische nuchtere oplossingsgerichtheid ervaren wij als structureel opbouwend en ontzorgend, waardoor ook een prettige samenwerking is ontstaan. Zo heeft WH Administraties een aantal van onze administratie processen op efficiente wijze overgenomen en verzorgt dit online tot in de puntjes, zodat wij altijd de juiste management informatie met volledig overzicht en samenhang op de juiste wijze ter beschikking hebben. Zelfs op onze BlackBerry&rsquos &ndash gemak dient de mens toch?

Kortom wij zijn als ondernemers dus zeer tevreden en onze administraties lopen met WH inmiddels al jaren op rolletjes, zodat wij onze management aandacht maximaal kunnen richten op onze klanten en hun specifieke vragen in uitdagende huisvestingsprojecten.

 

Digivox B.V.

Bij het leiden van een bedrijf is het van groot belang om een goede boekhouder te hebben. Over onze vorige boekhouder was ik niet zo tevreden. Toen ik enkele jaren geleden de overstap maakte naar WH Administraties werden alle aangiftes weer tijdig gedaan. Ik hoefde me hier dus niet langer ongerust over te maken en dat tegen een gunstige prijs kwaliteits verhouding! Digivox heeft het volste vertrouwen in WH en dit geeft ons een veilig gevoel.

  – Jaap D’Hont mede eigenaar Digivox –

 

Victoria Horeca Exploitatie

Victoria in Rotterdam is niet zomaar een sportvereniging: het is feitelijk een bedrijf met 3 grote verenigingen met duizenden leden en een tennishal. Vanzelfsprekend hoort daar een professionele horecavoorziening bij. De horeca is continu in bedrijf en kent een grote en complexe administratie.

Gelukkig voert WH Administraties nu de uitgebreide horecaboekhouding van Victoria. Zij hebben continu overzicht en inzicht. Daardoor beschikken wij als horecabestuur steeds over de laatste cijfers en kunnen we tijdig bijsturen. Zonder WH zijn we hulpeloos verloren!

– Robert-Jan Engels Penningmeester Victoria Horeca Exploitatie –

 

Squashvereniging Victoria

“VOOR EEN SPORTVERENIGING IS EEN BETROUWBARE BOEKHOUDING EEN MUST”

Binnen een vereniging is het ontzettend lastig om een goede financiële continuïteit te borgen. Met veel wisselingen in  de samenstelling van besturen en veel goedwillende vrijwilligers zijn de financiën en het goede inzicht in de financiën vaak “het kind van de rekening”. Ook bij Victoria is dat een lange tijd een probleem geweest vooral op het gebied van de horeca. Inzet van een professioneel en betrouwbaar bureau met een voldoende mate van flexibiliteit heeft tot een grote helderheid in de financiële situatie geleid met ook nog eens de broodnodige continuïteit in de bedrijfsvoering. Met WH Administraties als vaste partner in de sport-en horeca administratie heeft Victoria een grote stap voorwaarts gezet.

– Loek Bles ex-voorzitter Victoria Squash –

 

De Zakelijke Website

WH Administraties verzorgt al jaren voor ons de inkomstenbelasting aangifte en de loonadministratie. Daarnaast doen ze sinds januari 2019 de BTW aangifte en de controle op onze boekhouding. Vooral de persoonlijke manier van benadering, de kennis en het proactief denken spreekt ons aan. Wij kunnen daarom WH administraties van harte aanbevelen.

– Marco Mes eigenaar van De Zakelijke Website –