WH Administraties zakelijk

Welke werkzaamheden worden verricht wanneer de volledige financiële administratie aan WH wordt uitbesteed?

Binnen het abonnement zitten alle werkzaamheden die nodig zijn voor het inboeken van de administratie en de controle hierop, vervolgens het opstellen van de kwartaalcijfers en het verrichten van de BTW aangiften. Tevens vallen kleine adviesvragen onder dit abonnement.

Welke werkzaamheden worden verricht wanneer WH alleen de controle van de administratie op zich neemt?

In dit geval gaat WH ervan uit dat u zelf ordentelijk alle boekingen invoert in uw boekhoudpakket. De volledige administratie wordt door WH gecontroleerd en er worden kwartaalcijfers opgesteld. Tevens wordt de aangifte BTW gedaan en vallen ook kleine adviesvragen onder dit abonnement.

Wordt in de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers ook de aangifte inkomstenbelasting van de partner meegenomen?

Dit hangt ervan af: Bij de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers kan de aangifte voor de partner niet in hetzelfde pakket worden verwerkt. WH zorgt gratis voor de aangifte van de partner als het om een particulier gaat. Indien de partner ook ondernemer is, valt dit buiten het pakket en wordt dit als een extra aangifte beschouwd.

In welk boekhoudpakket worden de werkzaamheden gevoerd door WH Administraties?

WH Administraties streeft ernaar om bijna alle administraties in het boekhoudpakket Exact Online te voeren. Het werken met andere boekhoudpakketten, indien gewenst door de klant, is bij ons bespreekbaar!