5 april 2022,
 Off

Het is weer april en dat betekent dat het eerste kwartaal is afgelopen. In de maand april gaan we hard aan de slag met de kwartaalcijfers en de BTW aangifte over het eerste kwartaal of over de maand maart.

Uiterlijk op 30 april moet de BTW aangifte zijn ingediend. Met het vervallen van de Coronaregeling van bijzonder uitstel moet op 30 april de BTW aangifte ook zijn betaald. Wij vragen aan onze klanten om ervoor te zorgen dat uiterlijk op vrijdag 15 april de complete administratie bestaande uit alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties over de maanden januari/februari/maart bij ons binnen is! Indien er al een gedeelte is aangeleverd verzoeken we om het restant nog aan te leveren. Wij zullen dan ervoor zorgen dat de BTW aangifte tijdig wordt ingediend! Als er BTW betaald dient te worden, laten we het uiterlijk op donderdag 28 april weten! Als de stukken na 15 april binnenkomen dan kunnen we helaas niet garanderen dat de BTW aangifte tijdig wordt ingediend en in dat geval kan de Belastingdienst boetes opleggen wegens te laat aangifte doen of betalen!

De administratie kan op de volgende wijzen bij ons worden aangeleverd:

  1. Door de stukken te mailen naar info@whadministraties.nl; voor de bankmutaties ontvangen wij het liefst een MT940bestand als er geen bankkoppeling is!
  2. Door de stukken per post te versturen naar Postbus 30223 3001 DE Rotterdam
  3. Ook kunnen de stukken worden ingeleverd aan de balie van WTC Rotterdam aan het Beursplein 37!

Zorgt u ervoor dat de stukken tijdig bij ons binnen zijn?

Bij voorbaat dank,

Comments are closed.