4 januari 2022,
 Off

WH wenst iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toe! In de komende maanden gaan we stapsgewijs aan de slag met al het jaarwerk dat moet gebeuren over 2021. Om te beginnen gaan we in de maand januari hard aan de slag met de voorlopige jaarcijfers over 2021 en met de BTW aangifte over het laatste kwartaal van 2021 of de maand december in geval van maandaangiften.

Uiterlijk op 31 januari moet de BTW aangifte zijn ingediend. In principe moet de BTW aangifte op die dag ook zijn betaald. Wij vragen onze klanten daarom om ervoor te zorgen dat uiterlijk op maandag 17 januari de complete administratie bestaande uit alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties over de maanden oktober/november/december bij ons binnen is! Wij zullen dan ervoor zorgen dat de BTW aangifte tijdig wordt ingediend! Indien de aangifte resulteert in een te betalen bedrag, laten we dit bedrag uiterlijk op donderdag 27 januari weten! Als de stukken na 17 januari binnenkomen dan kunnen we helaas niet garanderen dat de BTW aangifte tijdig wordt ingediend en in dat geval kan de Belastingdienst boetes opleggen wegens te laat aangifte doen of betalen!

Alvast bedankt voor het tijdig aanleveren van de administratie via Exact, via email, per post of aan de balie van het WTC Rotterdam!

Comments are closed.