Bent u op zoek naar een professioneel en kundig administratiekantoor in Rotterdam en omgeving? Bij WH Administraties zijn we u graag van dienst. Ons professionele team kan u volledig ontzorgen op het gebied van bedrijfsadministratie en boekhouding. WH Administraties werkt reeds voor honderden bedrijven en particulieren in Rotterdam en omgeving. U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van bedrijfsadministratie of persoonlijke administratie.

Rotterdams administratiekantoor

WH Administraties bestaat uit een team van administratieve en boekhoudkundige specialisten met jaren ervaring. U vindt ons in hartje Rotterdam, namelijk in het Beurs World

Trade Center Rotterdam. Ons team van specialisten verzorgt administratieve werkzaamheden voor zowel particulieren en zakelijke klanten.

Het bijhouden van de administratie is voor veel bedrijven en particulieren een noodzakelijk kwaad. Het neemt veel tijd en doorgaans is er specialistische kennis vereist. Wilt u volledig ontzorgd worden omtrent uw administratie? WH Administraties is u graag van dienst. Onze specialisten, werkzaam in hartje Rotterdam, vertellen u graag meer over wat we voor u als bedrijf of particulier kunnen betekenen. WH Administraties is werkzaam voor partijen in Rotterdam, maar ook voor bedrijven en particulieren uit andere delen van Nederland verzorgen wij de administratie.

Waarom een administratiekantoor inschakelen?

In Nederland is het als bedrijf bij wet verplicht om op een juiste manier de boekhouding te voeren. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend handig om inzicht te hebben in je cashflow en financiële status. Hiervoor is het belangrijk dat de boekhouding en administratie op een juiste manier is geregeld. Bij WH Administraties helpen we u graag bij deze zaken.

Administratie kost veel tijd en behoeft vaak specifieke kennis. Om deze reden is het aan te raden om een administratiekantoor in te schakelen. U bespaart dan veel tijd en bovendien heeft u de zekerheid dat de administratie correct is geregeld. Naast de tijd die u bespaart, kan een administratiekantoor u in sommige situaties ook helpen met het besparen van financiële middelen. Onze specialisten kunnen u namelijk voorzien van strategisch fiscaal advies en wijzen op mogelijkheden die u wellicht over het hoofd ziet.

Het is verstandig om een administratiekantoor te zoeken dat bij u in de buurt gevestigd is. Het is namelijk van belang om periodiek samen te komen om de stand van zaken te bespreken en te kijken waar de kansen voor de toekomst liggen. WH Administraties is centraal in Rotterdam gelegen, zodat u eenvoudig met het openbaar vervoer of met eigen vervoer langs kunt komen. Daarnaast maken wij graag een afspraak bij u op kantoor of thuis.

Wilt u tijd besparen en de administratie graag overlaten aan een gespecialiseerde partij? Dan bent u bij WH Administratie aan het juiste adres. Ons team van ervaren administrateurs verzorgt graag de boekhouding en administratie voor u als bedrijf of particulier.

Dienstverlening

WH Administraties biedt diensten aan zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor verschillende zaken, waaronder, maar niet beperkt tot:

– Boekhouding en het verwerken van de financiële administratie;

– Het verzorgen van de loonadministratie;

– Het verzorgen van de personeelsadministratie;

– Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting en loonheffingen;

– Internetboekhouden

– Het opstellen van jaarrekeningen;

– Strategisch advies op fiscaal, financieel en boekhoudkundig vlak

Waarom bedrijven en particulieren voor WH

Administraties kiezen

Als administratiekantoor verzorgt WH Administraties de administratie voor veel bedrijven en particulieren in Rotterdam en omgeving. Er zijn verschillende redenen waarom deze partijen kiezen voor WH Administraties:

Deskundig team

Het team van WH Administraties heeft jaren ervaring op het gebied van boekhouding en administratie voor zowel particulieren als bedrijven.

Persoonlijk contact

Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Als klant bij WH Administraties kunt u te allen tijde terecht als u ondersteuning nodig heeft, vragen heeft of als u graag goed advies wilt.

Vaste tarieven

WH Administraties werkt met vaste, maandelijkse tarieven. Voordat we aan de slag gaan vertellen we u duidelijk wat de kosten en resultaten zullen zijn. We vinden het belangrijk om heldere verwachtingen af te spreken.

Transparantie hoog in het vaandel

Als u administratieve werkzaamheden uitbesteedt aan WH Administraties kunt u ervan op aan dat alle zaken goed geregeld zijn en in betrouwbare handen zijn. Wij werken volledig transparant. Als klant kunt u wanneer u wilt direct inzage krijgen in de administratie.

Goed advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Wij voorzien u van advies dat past bij uw specifieke situatie.

Meer weten over werken met een Administratiekantoor?

Wilt u meer weten over waar WH Administraties u mee van dienst kan zijn? We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom in ons kantoor in het centrum van Rotterdam. Natuurlijk is het ook mogelijk dat een van onze werknemers even bij u langskomt om uw wensen te bespreken.

 

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Afspraak maken