Boekhouder Rotterdam Centrum

Zoekt u een boekhouder in Rotterdam Centrum? Als u ondernemer bent dan moet u uiteraard ook een goede administratie voeren van uw bedrijfsactiviteiten. U heeft deze onder andere nodig om aangifte te doen voor de BTW en de inkomstenbelasting. Maar ook voor het doen van investeringen is het belangrijk dat u duidelijke jaarcijfers kunt overleggen. WH Administraties BV kan u helpen met het voeren van uw administratie zodat u zich volledig op het ondernemen kunt concentreren.

Boekhouder Rotterdam Centrum: duidelijke afspraken

Met uw boekhouder in Rotterdam Centrum maakt u bij aanvang van de samenwerking goede afspraken over welke werkzaamheden worden verricht. Daar hoort uiteraard ook bij dat u vooraf duidelijkheid heeft over de kosten. U dient ervoor te zorgen dat de benodigde informatie tijdig bij ons administratiekantoor binnen is, zodat bijvoorbeeld uw BTW aangifte tijdig kan worden ingediend. Als dat niet gebeurt kunt u hier een flinke boete voor krijgen en dat willen we natuurlijk voorkomen.

Een gratis adviesgesprek voor nieuwe klanten

Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wilt u het doen van uw administratie of her verzorgen van aangiftes aan ons uitbesteden dan heeft u bij uw boekhouder in Rotterdam Centrum eerst een gratis adviesgesprek. Hierin leggen we onze werkwijze uit en nemen we met u door wat wij voor u kunnen betekenen. Zo worden er voor beide partijen duidelijke afspraken gemaakt waar u op kunt vertrouwen. De zaken die wij voor u overnemen daar hoeft u zich vanaf nu geen zorgen meer over te maken. Nooit meer een aangifte die te laat de deur uitgaat omdat u het druk had met een opdracht, nooit meer op het laatste nippertje uitstel aanvragen met alle rompslomp en mogelijk extra kosten van dien.

Ziet u op tegen de aangifte inkomstenbelasting?

Vrijwel alle Nederlanders moeten ieder jaar aangifte inkomstenbelasting doen. Hoewel sommigen dit heel goed zelf kunnen en er in 10 minuten mee klaar zijn, is het voor veel anderen een jaarlijks stressmoment. Vindt u het lastig om als particulier of als zzp’er zelf de aangifte inkomstenbelasting te doen? Dan kan de boekhouder in Rotterdam Centrum uitkomst bieden. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde informatie aanleveren. Wij zorgen er dan voor dat uw aangifte tijdig en volledig wordt ingevuld en als u wilt ook ingediend. Wij houden hierbij uiteraard rekening met alle belastingregels die voor deze aangifte gelden, u zult geen aftrekpost meer missen en geen cent te veel belasting betalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de beste administratieve ondersteuning

Wilt u zich ook niet meer druk maken over uw administratie? Laat dan een betrouwbare boekhouder in Rotterdam Centrum deze taken van u overnemen. U kunt direct contact opnemen met WH Administratiekantoor BV door te bellen met telefoonnummer 010 – 4054465. Daarnaast vindt u op onze website een contactformulier. Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek over de mogelijkheden voor een hopelijk vruchtbare en langdurige samenwerking.

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Afspraak maken