Boekhouder Rotterdam Oost, dat zijn wij. Wij ontzorgen u graag op administratief en boekhoudkundig vlak en dat tegen zeer concurrerende prijzen. Als geen ander nemen wij u die taken uit handen, of u nou particulier of ondernemer bent. Kwaliteit en een persoonlijk contact zijn wat dat betreft onze kenmerken.

Er worden strenge eisen aan den administratie gesteld

Zeker als ondernemer denk je aanvankelijk dat je de administratie en de boekhouding er wel even ergens tussendoor doorheen fietst. Daar kom je vanzelf wel op terug als je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet en van enige actualiteit in de administratie en boekhouding geen sprake meer is. En dat terwijl de administratie van levensbelang is voor elke ondernemer, niet voor niets worden er strenge eisen aan gesteld.

Uw boekhouding is steeds up-to-date

Het is een gebrek aan tijd en aan specifieke kennis die u als ondernemer in onze, die van Boekhouder Rotterdam Oost dus, armen drijft. Wij nemen de gehele administratie en boekhouding graag van u over of delen ervan. U wordt op die manier ontzorgd en kunt al uw kostbare tijd gebruiken om die dingen te doen die u goed beheerst. Wij zorgen ondertussen wel dat de administratie en de boekhouding steeds up-to-date is.

Wij kennen de actuele regelgeving

Boekhouder Rotterdam Oost is steeds op de hoogte van de actuele regelgeving

Wij van Boekhouder Rotterdam Oost kennen steeds de actuele regelgeving op fiscaal en financieel gebied en zullen er steeds alles aan doen om u optimaal te laten profiteren van de kansen die er liggen. Wij denken slechts in uw belang en laten nergens iets liggen. Bovendien denken we steeds met u mee als het gaat om besparingen die u binnen uw onderneming door kunt voeren en bovendien geven we ook strategisch financieel, fiscaal en boekhoudkundig advies.

Wij denken in alle opzichten met u mee

We werken tegen zeer concurrerende prijzen die we vastleggen in een offerte. Op die manier zal er nooit enig misverstand over de prijs en de diensten ontstaan. Is dat geregeld, dan plannen we eerst periodiek een overlegmoment in, een moment dat we de actuele cijfertjes bespreken en waarin we die cijfers voor u vertalen. Middels een actuele administratie ziet u ook welke onderdelen prima draaien en welke onderdelen verliesgevend zijn. Dit maakt dat u altijd snel kunt ingrijpen of aanpassingen door kunt voeren. Wij zorgen ervoor dat u steeds een actueel beeld heeft van uw financiële situatie en wij denken mee over de vraag waarop we ons een bepaalde periode speciaal gaan richten. Wij van Boekhouder Rotterdam Oost worden een van u. En dat is allesbehalve overdreven.

Van jaarrekeningen tot de belastingaangifte

De boekhouding en de administratie, het maken van jaarrekeningen en het voeren van de salarisadministratie en alles wat daarmee te maken heeft; we nemen het graag van u over. Alleen zo kunt u al uw tijd besteden aan die zaken waarin u uitblinkt en die goed zijn voor de ontwikkeling van uw bedrijf. U hoeft zich dan over de administratie en de boekhouding nooit geen zorgen meer te maken.

Blijft u zelf onderdelen verzorgen?

Zeker op fiscaal vlak weten we precies waar we eventueel winst kunnen behalen en doordat u te maken heeft met steeds een contactpersoon, zijn de lijnen kort en kunnen onduidelijkheden heel snel uit de wereld geholpen worden. We begrijpen dat u best wat weifelend bent om alles zomaar uit handen te geven. Dat hoeft dus ook niet, u kunt ook zelf delen voor uw rekening blijven nemen en de rest uitbesteden. Of u begint met het uitbesteden van eerst alleen de salarisadministratie. Zo kunt u aan het idee wennen en kunt u wennen aan de werkwijze van Boekhouder Rotterdam Oost.

Grote klantenkring

Wij willen graag iedereen van dienst zijn, dus zowel de particulier als de ondernemer en dat in Rotterdam Oost maar zeker ook daarbuiten. Steeds treft u een team van gedreven en gespecialiseerde medewerkers die er alles aan doen het zo interessant mogelijk voor u te maken als het bijvoorbeeld gaat om belastingzaken. We hebben door onze persoonlijk werkwijze in de loop der jaren een grote klantenkring opgebouwd. Zij ervaren al wat het is om ontzorgd te worden, om weer rustig te slapen. Nou u nog.

Maak daarom op korte termijn een afspraak. Dan kunnen we eens rustig gaan bekijken wat we precies voor elkaar kunnen betekenen. En let maar op, dat is best heel erg veel. Boekhouder Rotterdam Oost is er voor u, zodat u zich kunt richten op uzelf of op uw eigen bedrijf. En dat is toch best een geruststellende gedachte.

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Afspraak maken