Als ondernemer en zeker ook als particulier wil je dat je administratie en boekhouding steeds in orde is en blijft. In dat geval zul je er echter al snel achter komen dat en het runnen van een bedrijf en het voeren van de boekhouding een zware last is. De administratie wil er dan nog weleens bij inschieten, en dat is niet alleen zonde maar ook niet goed voor je onderneming. Ondernemers die ontzorgd willen worden, doen er zeer verstandig aan eens met ons, Boekhouder Rotterdam-West, om tafel te gaan. Wij denken ook voor u heel veel te kunnen betekenen.

Geen beginnen aan zonder tijd en specifieke kennis

Een dag heeft maar 24 uur en menig ondernemer moet ‘s avonds nog even de boekhouding doen en de administratie bijhouden. Dat gaat al snel tegenstaan en dus is uitbesteden de beste optie. Bovendien ontbreekt het u als ondernemer logischerwijs aan specifieke kennis om optimaal te profiteren van de fiscale voordelen die er wel degelijk liggen. Wij van Boekhouder Rotterdam-West zorgen ervoor dat u altijd een actuele boekhouding heeft en dat uw administratie aan alle normen voldoet

Boekhouder Rotterdam-West creëert de meest gunstige voorwaarden

Ons zeer ervaren team van gespecialiseerde medewerkers weten wél hoe de voor jou meest gunstige voorwaarden gecreëerd kunnen worden. Daarnaast geven we u steeds strategisch advies en denken we gewoon hardop mee hoe u kunt besparen binnen uw organisatie. Wij worden een verlengstuk van uw onderneming en hebben slechts een belang helder voor ogen: uw belang. Ons team staat altijd voor u klaar. Niet voor niets wordt de flexibiliteit alom geroemd.

Kies voor onze complete of gedeeltelijke ontzorging

U kunt ervoor kiezen om u volledig te laten ontzorgen door onze professionals. U kunt ook delen van de administratie en boekhouding aan Boekhouder Rotterdam-West overlaten. Dat is maar net wat u wenst. We verzorgen graag uw inkomstenbelasting en nemen eveneens graag alles rondom de salarisadministratie voor onze rekening. We kunnen ook prima uw contactpersoon worden richting de fiscus – we spreken immers dezelfde taal-  en denken steeds mee over de financiële toekomst van uw bedrijf. Bij alles wat we doen staat steeds uw bedrijfsbelang voorop. Wat dat betreft zijn wij een soort van vooruitgeschoven pion van uw onderneming.

De administratie biedt inzichten in uw bedrijfsprocessen

Een goed gevoerde administratie biedt u als ondernemer ook nieuwe inzichten in de bedrijfsvoering. Zo kan uit de cijfers afgeleid worden welk bedrijfsonderdeel wel en welk onderdeel niet goed loopt. U kunt op basis van de gegevens meteen maatregelen nemen, mocht u dat nodig achten. Nadat u akkoord bent gegaan met de scherp geprijsde offerte is het eerst dat we doen het plannen van periodieke overlegmomenten. Wij hechten aan een persoonlijk contact en willen frequent om tafel om de cijfers met elkaar door te nemen en de blik te richten op de periode die komt. Dat kan zowel bij ons als bij u op kantoor. Het is ons om het even.

Wij hebben een zeer uitgebreid dienstenpakket

Als u een goede administratie wilt en een dito boekhouding, kies dan voor ons. Wij van Boekhouder Rotterdam-West staan steeds voor u klaar en u graag met raad en daad terzijde. Ons dienstenpakket is breed en er kan altijd maatwerk geleverd worden, omdat niemand gelijk is zoals ook geen enkel mens identiek is. Het verzorgen van uw loonadministratie en het indienen van de aangifte loonbelastingen zijn zaken die we behalve de boekhouding en het verwerken van uw financiële administratie graag van u overnemen. Dat geldt ook voor het doen van aangifte omzetbelasting en het maken van jaarrekeningen. Bij ons uitgebreide dienstenpakket behoort zeker ook ons altijd eerlijke advies op het gebied van de fiscus, de financiële zaken en de boekhouding.

Kwaliteit wordt gekoppeld aan kennis en ervaring

Wij zijn dé Boekhouder voor Rotterdam-West, maar uiteraard is iedere particulier en ondernemer meer dan welkom om gebruik te maken van onze diensten. Onze medewerkers koppelen kwaliteit en kennis aan ervaring. U doet bovendien nooit vergeefs een beroep op deze mensen, die steeds weer handelen in uw belang. Door te werken met vaste tarieven, kan ook daar nooit enig misverstand over bestaan. De grote groep klanten die al heel lang met ons werken, vertelt eigenlijk het hele verhaal. Op die grote groep klanten zijn we trots. Zij kunnen niet meer zonder onze ontzorging.

Wij kunnen vast heel veel voor elkaar betekenen

Wij denken dat we ook voor jou en jouw onderneming iets kunnen betekenen. Maak snel een afspraak bij u of bij ons om te zien wat we concreet voor elkaar kunnen betekenen. En let maar op, dat is echt heel veel.

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Afspraak maken