Het bijhouden van de boekhouding is voor alle ondernemingen in Nederland verplicht. Er zijn veel ondernemers die zelf de boekhouding aanpakken, maar vaak zullen ze merken dat het een slimme keuze is om dit uit te besteden. Maar hoe pak je dit aan?

Ten eerste wordt het aangeraden om een boekhouder te kiezen die werkzaam is bij jou in de buurt. Het is belangrijk om vaak met uw boekhouder af te spreken om uw financiële status te bespreken. Hierdoor houdt u overzicht en kunt u betere beslissingen binnen uw onderneming maken. WH administraties heeft een groot team van ervaren boekhouders in Rotterdam. Ook in Rotterdam zuid bieden we meerdere boekhouders aan die ondersteuning kunnen bieden in uw administratie. Samen met u kijken we wat er het best uitbesteedt kan worden en we dit het best kunnen aanpakken. Het is belangrijk dat er een goede en duidelijke rolverdeling gemaakt moet worden. Welke administratieve werkzaamheden besteedt u uit, en wat doet u zelf? Heeft uw boekhouder alleen een adviserende rol, of wordt hij gemachtigd om salarisadministratie en btw-aangifte te doen. Deze afspraken moeten duidelijk met elkaar besproken worden en worden vastgelegd. Zo weet u precies wat u zelf moet doen en wat u kunt verwachten van uw boekhouder uit Rotterdam Zuid. Deze lijst met afspraken is ook de fundering van de samenwerking tussen u en uw boekhouder.

Dienstverlening

De precieze taken die u aan een boekhouder in Rotterdam Zuid uitbesteedt is geheel aan u. De meeste ondernemers dragen taken over als:

– Controleren van aangiftes en administratie

– Fiscaal advies

– Verwerking van salarisadministratie

– Opstellen van jaarrekeningen

– Aangifte omzetbelasting

Onze boekhouders zijn uiteraard op de hoogte van alle regels en wetten rondom de administratie. Zij weten precies waar rekening mee gehouden moet worden. Zo kunt u met een gerust hart al uw administratieve taken aan een van onze boekhouders overlaten. Niet alleen bespaart u hiermee een hoop tijd en stress, maar maakt u ook nog eens optimaal gebruik van aftrekposten en loopt u geen risico op het foutief invullen van de btw en andere aangiften.

Waarom een boekhouder inschakelen?

De meeste ondernemers gaan te laat op zoek naar een geschikte boekhouder. Niet alleen omdat ze denken hiermee geld te besparen, maar ook omdat men van nature graag zelf in controle wil zijn. In het begin zullen veel ondernemers taken zoals administratie, jaaropgaven en aangiftes zelf oppakken, maar door hier tijdig een boekhouder voor in te

Schakelen kan er veel gewonnen worden. Er wordt geld bespaard door optimaal gebruik te maken van aftrekposten, boetes worden vermeden en u houdt meer tijd over voor de kernactiviteiten binnen uw onderneming. Je kunt immers het beste doen waar je goed in bent.

Werkwijze

Doordat onze boekhouders uit Rotterdam Zuid een transparante werkwijze hanteren blijf je overzicht en controle houden over je administratie. Zoals hierboven beschreven is dit ook een van de redenen om ervoor te kiezen een boekhouder in te schakelen die werkzaam is bij u in de buurt. Ze kunnen dan altijd even langskomen om uw financiële status te bespreken en afspraken te maken omtrent de taakverdeling.

De persoonlijke service is waar onze boekhouders uit Rotterdam Zuid bekend om staan. Opdrachten worden snel opgepakt en vragen worden vlug beantwoord. U zult versteld staan van de meerwaarde die een boekhouder je biedt.
Wanneer u een boekhouder inschakelt, zult u een beter beeld krijgen van uw financiële status. Zo kunnen knopen makkelijker worden doorgehakt wanneer er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. De tijd en moeite die u bespaart wanneer een boekhouder uw administratieve taken overneemt kunt u nu steken in de groei van uw onderneming. Met de professionele ondersteuning van onze boekhouders uit Rotterdam Zuid bent u ten alle tijden verzekerd van een foutloze administratie en belastingaangiftes. Ook zorgen we ervoor dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de aftrekposten. U heeft met ons geen last meer van belasting- en boekhoudstress.

Klanten

WH Administraties is centraal in Rotterdam gevestigd. U vindt ons namelijk in het Beurs World Trade Center Rotterdam. Vanuit dit mooie kantoor werken wij voor organisaties en particulieren in Rotterdam en omgeving, maar ook andere delen van Nederland.

Onze klanten geven aan dat ze onze manier werken erg prettig vinden. We vinden het belangrijk om transparant te zijn en communicatie centraal te stellen. U heeft altijd een eigen contactpersoon waar u terecht kunt met vragen. Als klant bij WH Administraties kunt u te allen tijde inzage krijgen in de boekhouding die wij voor u voeren. Naast het uitvoeren van boekhoudkundige werkzaamheden kunt u bij WH Administraties terecht voorgoed advies. Onze specialisten denken op een proactieve manier met u mee.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat WH Administraties als Rotterdams boekhoudkantoor voor u kan betekenen? Een van onze werknemers vertelt u graag over de mogelijkheden. We maken graag een afspraak, indien gewenst bij u thuis of op kantoor, om uw wensen te bespreken.

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Afspraak maken