Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare boekhouder in Rotterdam? Bij WH Administraties helpen we u graag. Wij zijn een administratiekantoor met jaren ervaring op het gebied van dienstverlening voor zowel bedrijven als particulieren.

Over WH Administraties

U bent bij WH Administraties aan het juiste adres als u op zoek bent naar een boekhouder in regio Rotterdam die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen. Ons ervaren team denkt graag met u mee als particulier of als zakelijke partij, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Voor veel bedrijven en particulieren is de boekhouding een noodzakelijk kwaad. Wilt u volledig ontzorgd worden omtrent de boekhouding van u als particulier of van uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met WH Administraties. Ons boekhoudkantoor gelegen in hartje Rotterdam is er voor alle particulieren, MKB, VVE en ZZP in de regio Zuid-Holland, maar ook in andere delen van Nederland.

Betrouwbare boekhouder in Rotterdam en omstreken

Als u op zoek bent naar een goed boekhoudkantoor in Rotterdam en omgeving bent u bij WH Administraties aan het juiste adres. Bij ons professionele team is uw boekhouding in goede handen. Als klant van WH Administraties kunt u uw boekhouding en overige financiële verplichtingen met een gerust hart aan onze boekhouders en administrateurs overlaten.

Het is voor bedrijven in Nederland bij wet om verplicht de boekhouding op een correcte manier bij te houden. Dit kunt u zelf doen, maar boekhouden is erg tijdsintensief en behoeft de juiste ervaring en kennis van zaken. WH Administraties heeft jaren ervaring op het gebied van administratie en boekhouding voor bedrijven, maar ook particulieren. Als u op zoek bent naar een goede boekhouder, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden. Zo moet een boekhouder natuurlijk allereerst professioneel zijn, maar daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke punten, zoals bijvoorbeeld de tarieven van de boekhouder, de ervaring en de manier van werken. Daarnaast is communicatie van belang. Het is natuurlijk zaak dat u goed kunt opschieten met het team van een boekhoudkantoor en ten allen tijde bij de boekhouder terecht kunt met vragen of opmerkingen.

Onze dienstverlening

Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgt WH Administraties de boekhouding en gerelateerde zaken. Hier vindt u een kleine opsomming van de zaken waarvoor u bij ons terecht kunt:

– Boekhouding en het verwerken van de financiële administratie;

– Het verzorgen van de loonadministratie;

– Het verzorgen van de personeelsadministratie;

– Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting en loonheffingen;

– Internetboekhouden;

– Het opstellen van jaarrekeningen;

– Strategisch advies op fiscaal, financieel en boekhoudkundig vlak

Rotterdams boekhoudkantoor

WH Administraties is centraal in Rotterdam gevestigd. U vindt ons namelijk in het Beurs World Trade Center Rotterdam, een prachtig kantoor dat eenvoudig te bereiken is per ov of met eigen vervoer. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens langs te komen om kennis te maken.

Waarom klanten voor WH Administraties kiezen

WH Administraties verzorgt de boekhouding voor honderden bedrijven en particulieren uit de Randstad en andere delen van Nederland. Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor WH Administraties:

Deskundigheid

WH Administraties beschikt over een ervaren team van boekhouders en financiële professionals. Ons team heeft jaren ervaring en kennis van zaken.

Persoonlijk contact

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat u te allen tijde bij ons terecht kunt als u vragen heeft of wanneer u ondersteuning behoeft.

Vaste tarieven

WH Administraties is een boekhouder die met vaste, heldere tarieven werkt. Wij zijn altijd transparant over de kosten. Bovendien worden verwachtingen altijd duidelijk met elkaar afgestemd. Bij ons heeft u geen verrassingen achteraf, precies zoals het hoort.

Transparantie

Alle zaken die WH Administraties voor u verzorgt zullen in betrouwbare handen zijn. Wij werken volledig transparant. Dit betekent dat u te allen tijde de mogelijkheid hebt om complete inzage te krijgen in de boekhouding en de werkzaamheden die wij voor u verrichten.

Transparantie

Bij WH Administraties denken wij graag met u mee. Ons team van ervaren boekhouders voorziet u graag van goed advies.

Eenvoudig platform

WH Administraties werkt met Exact Online. Als klant van ons administratiekantoor heeft u altijd en overal inzicht in de volledige administratie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een goede boekhouder in regio Rotterdam en bent u benieuwd wat WH Administraties voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en een van onze medewerkers vertelt u wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook direct een offerte aan te vragen. Als u het prettiger vindt om eerst even kennis te maken, dan is het ook mogelijk dat wij even bij u langskomen. Uiteraard bent u indien gewenst van harte welkom in ons kantoor aan het Beursplein in Rotterdam.

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Afspraak maken