U heeft het als ondernemer al druk genoeg. U ontbeert als particulier of als ondernemer de specifieke kennis van fiscale zaken. Het zijn zomaar twee redenen waarom u voor ons, voor Boekhouder Schiedam, zou moeten kiezen. Wij ontzorgen u op professionele wijze en handelen en delen voortdurend in uw belang. Zoals gesteld verrichten we ons werk voor zowel ondernemers als particulieren.

Boekhouder Schiedam handelt alleen in uw belang

Nog steeds en volkomen onterecht hangt de boekhouding en de administratie er nog steeds maar een beetje bij. Pas als alle andere werkzaamheden achter de rug zijn, pas dan moet de administratie nog even gedaan worden. Dat werkt niet en dat is zonde. Bovendien moet uw administratie volgens de wet aan een aantal strenge eisen en normen voldoen. Daarnaast kunnen administratieve gegevens u prima inzicht geven in hoe de situatie van uw bedrijf nou eigenlijk precies is. Welke bedrijfsprocessen lopen goed en welke zijn verliesgevend. Aan de hand van die cijfers kun je eventueel al maatregelen nemen. Behalve dat het u vaak aan tijd ontbreekt, geldt dit ook voor de specifieke kennis. Als u optimaal wilt profiteren van de fiscale voordelen die voor het grijpen liggen, schakel dan professionals in. Schakel dan ons in, wij van Boekhouder Schiedam. We hebben en de tijd en de specifieke kennis. Op die manier kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijf en de dingen doen die u goed kunt.

Medewerkers met passie en kennis van zaken

Bij ons werken ervaren medewerkers met passie en kennis van zaken. Zij nemen graag uw werkzaamheden met betrekking tot de administratie van u over. U kunt de gehele administratie en boekhouding aan ons uit handen geven, u kunt er ook voor kiezen om bepaalde delen zelf in de hand te houden. Het is maar net wat u wilt en wat voor u het gemakkelijkst is. Ook alles rondom de salarisadministratie kunt u prima aan ons uitbesteden.

Op vaste momenten gaan we met elkaar om de tafel

Uiteraard krijgt u eerst een heldere offerte van ons, een aanbod waar nooit enig misverstand over kan ontstaan. We werken tegen eerlijke, concurrerende prijzen. Is dit akkoord, dan gaan we voor u aan de slag en handelen we voortdurend in uw belang. We geven u strategisch financieel advies op allerlei vlakken en denken mee op welke wijze u kunt besparen. U krijgt een vast contactpersoon en we gaan regelmatig en op vaste momenten met elkaar om de tafel.

Zien ons maar als een verlengstuk van uw bedrijf

Tijdens deze periodiek gesprekken analyseren we de cijfers en aan de hand van de administratie en de boekhouding krijgt u inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf en van de afzonderlijke bedrijfsprocessen. Hier kunt u – met onze hulp uiteraard- heel veel informatie uithalen, informatie die uw bedrijf weer verder kan helpen. U kunt met ons alle kanten op, want behalve kundig en betrokken zijn we uitermate flexibel. Wij snappen dat u soms gewoon bepaalde zaken moet weten en dus zijn we altijd voor u bereikbaar. Zie ons maar als een verlengstuk van uw bedrijf. We hebben immers hetzelfde belang.

U krijgt steeds strategisch financieel advies

Ons dienstenpakket mag er zijn en helpt zowel de particulier als de ondernemer. Ons dienstenpakket bestaat uit het bijhouden van de boekhouding en het verwerken van de financiële administratie, terwijl we ook de loonadministratie verzorgen en aangifte loonheffingen voor u in kunnen dienen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van de aangifte omzetbelasting en internetboekhouden én stellen we uiteraard ook uw jaarrekening op. Daarnaast bieden we steeds strategisch financieel advies op zowel fiscaal, financieel als boekhoudkundig vlak.

Vruchtbare samenwerking en de beste resultaten

We hechten aan persoonlijk contact omdat we denken dat dit leidt tot en een vruchtbare samenwerking en de beste resultaten. Het feit dat we in de loop der jaren een fraaie, loyale klantenkring hebben weten op te bouwen spreekt wat dat betreft wel boekdelen. Steeds meer particulieren en ondernemers ervaren de ontzorging die we bieden als verademend en voelen zich bevrijd. Ze kunnen hun tijd weer volledig in zichzelf of in het bedrijf investeren en hoeven niet langer wakker te liggen van de administratie. Dat wordt namelijk door ons van Boekhouder Schiedam voor u geregeld.

Bel ons vandaag nog

Bel vandaag nog en maak een afspraak om met ons om tafel te gaan en te bekijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij durven met zekerheid te stellen dat u daar beslist geen spijt van zult krijgen. Sterker nog; dat beloven we.

Maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Afspraak maken